خبرگزاری حوزه/ در این نشریه که دو فصلنامه ای علمی ترویجی است و از سوی مرکز پژوهشی قرآن کریم المهدی منتشر می شود، مطالب متنوع و ارزشمندی به چاپ رسیده است.
عناوینی همچون بررسی دیدگاه خاورشناسان پیرامون مصادر قرآن، نقد دیدگاه های مستشرقان در رابطه با تعارض قرآن و علوم طبیعی، نقد شبهات مستشرقان درباره تناسب آیات قرآن، بررسی رویکردهای خاورشناسان پیرامون مکی و مدنی، بررسی دیدگاه مونتگمری وات پیرامون افسانه غرانیق، بررسی مقاله ارتداد در دایرة المعارف قرآن لیدن مجموعه مطالبی است که در این شماره از مجله قرآن پژوهی خاورشناسان به چاپ رسیده است.
نوع مطالب چه به جهت ویژگی های پژوهشی و نگاه نقادانه و چه به جهت معطوف بودن به حوزه بینالملل در گستره خاورشناسی قرآنی از ارزشهای خاصی برخوردار است.
این مجله که برگزیده نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن در سال 1390 است با آثار قلمی نویسندگان خود در عرصه قرآن و مستشرقان گامی مهم و خطیر در عرصه رسانه های مکتوب قرآنی برداشته است.
فضای نقد نظر مستشرقان در مجموعه مطالب این مجله به آن خاصیتی پر تکاپو و حقیقت گرایانه بخشیده که می تواند در جهت تنویر افکار عمومی مخاطبان جهانی در این باب موثر افتد. هرچند انتشار آن به زبان های زنده دنیا در عرصه وب یا پخش مکتوب آن در کشورهای غربی می تواند زمینه های این اتفاق را فراهم آورد.
یکی از مقالات ارزشمند این شماره با عنوان «نقد دیدگاه های مستشرقان در رابطه با تعارض قرآن و علوم طبیعی» به بررسی دیدگاههای مستشرقان در این باب می پردازد و اثبات می کند که میان قرآن و علوم طبیعی تعارضی وجود ندارد، زیرا غالب این تعارضات به تعارض علم با نظر دانشمندان اسلامی برمی گردد، نه تعارض قرآن و علم.
در امتداد مطالب این شماره از مجله قرآن پژوهشی خاورشناسان، مخاطب موفق می شود که در موضوعات متنوعی همچون مصادر قرآنی، تعارض قرآن و علوم طبیعی، شبهات مربوط به تناسب آیات قرآن، مکی و مدنی بودن آیات، افسانه غرانیق و نیز نقد و تحلیل مقالات منتشره در منابع جهانی در حوزه مباحث قرآنی به اطلاعات و آگاهی خوبی دست یابد.
این مجله به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی حجت الاسلام محمدعلی رضایی اصفهانی منتشر می شود.
علاقمندان می توانند با شماره 02517734094 تماس حاصل نمایند یا به پایگاه اینترنتی www.quran-journal.com مراجعه کنند.